Toepassingen

Steigers

Krimpfolie biedt de ideale oplossing voor tijdelijke afdichting van steigers.
Het beschermt uw project en medewerkers tegen weer invloeden van buiten af, maar bied ook bescherming van binnenuit voor het milieu en de omgeving. Denk hierbij aan stralen, spuiten en asbest sanering.

Laat het weer en milieu eisen je project niet vertragen! Maak van uw werk een doorwerk project..
Krimpfolie Steigerkappen Hilversum, Noord Holland Krimpfolie steigerkap Amersfoort, utrecht Doorwerkproject dakopbouw Huizen, Noord Holland

Opslag

Een overschot aan voorraad die voorlopig niet gebruikt wordt of een gebruiksvoorwerp als een boot of machine kan door het inpakken met krimpfolie voor langere tijd buiten opgeslagen worden. Wanneer dit het geval is nemen wij maatregelen om condensvorming tegen te gaan. Toegang is wel mogelijk door gebruik te maken van een ritssluiting.

Transport

Voor transport van boten, machines en prefab onderdelen zoals dakkapellen en leidingwerk is krimpfolie ook dé oplossing. Wanneer de krimpfolie als een strakke 2e huid om het object krimpt zorgt dit voor een deugdelijke, sterke bescherming van uw object tijdens het transport.

Decoratie

Ook op evenementen kan krimpfolie ingezet worden voor bijvoorbeeld decoratie of afzetten van niet publiek toegankelijke gebieden. Met goede belichting kunnen spectaculaire effecten gecreëerd worden.